Snabb information

På 50lappen.se är det alltid gratis att lägga upp en annons. Du betalar en avgift först när du sålt en tjänst. Avgiften tas direkt på köpet så du behöver aldrig tänka på att betala några avgifter i efterhand. Annonsen kan köpas så många gånger du vill.

Bli medlem

Att bli medlem är gratis och ni får ett medlemskonto direkt, ett aktiveringsmail skickas till den e-post som du anger när ni skapar ett konto hos oss. Var god att kolla i skräpposten om du inte kan hitta det i din vanliga inkorg.

För att bli medlem trycker du på fliken bli medlem. Därefter fyller du i en giltig e-post adress , valfritt användarnamn och ett lösenord. Ett aktiveringsmail skickas till e-posten som du har angett hos oss.

Så här säljer du

 1. Skapa en annons där ni erbjuder er tjänst.
 2. Lägg upp annonser och berätta för alla era vänner!
 3. Ni får ett mail när någon har kontaktat dig eller vill köpa din tjänst
 4. Vi krediterar ditt 50lappen.se konto med summan enligt vår prislista
 5. Ta ut era pengar till ert paysonkonto när ni vill!

Så här köper du!

 1. Hitta en tjänst ni behöver och beställ den!
 2. Betala summan som säljaren begär via Payson eller ert Visa-kort, bankkonto m.m.
 3. Vi på 50lappen.se håller pengarna åt er tills arbetet är utfört.
 4. Följ säljarens arbete via 50lappens integrerade chatt, utbyt filer och konversera!
 5. Erhåll ert färdiga arbete.
 6. Ni har 48 timmar på er att be säljaren korrigera eller göra om ert arbete!
 7. Ge feedback till säljaren och lämna ett omdöme! Väljer dock användaren att inte göra er tjänst, alltså att säljaren avbryter den. Då får ni dina pengar tillbaka ifrån 50lappen.

Integrerat betalsystem

Vårt system har vi utvecklat för att ingen ska bli lurad eller bli av med pengar på tjänster som inte utförs eller vice versa. Ni betalar in summan till vårat Payson-konto och vi håller pengarna tills tjänsten är genomförd eller avbryts. Ni kan se era exakta summor på eran 50lappen.se-profil och när ni vill begär ut era pengar till ert Payson-konto. Allt ni behöver göra är att skriva ert Payson-konto under Min sidaTa ut mina pengar, så administrerar vi detta manuellt. Dina pengar ska finnas hos er inom 2 dagar (med reservation för helger och röda dagar)

Avgifter

Vi på 50lappen tar ut en avgift på 20% på beloppet ni sålt för. I dessa 20% ingår samtliga transaktionsavgifter från Payson.

Pris Avgift Saldo
50kr 10kr 40kr
100kr 20kr 80kr
150kr 30kr 120kr
200kr 40kr 160kr
... ... ...
1000kr 200kr 800kr