Jag kan löpande leverera 4 artiklar varje månad för 350 kr - JennyIT

Kategori: SEO | Utför tjänsten inom 5 dagar | 0 arbeten i kö

Välj betalsätt

Att betala: 350 kr
×

  Denna tjänsten är för de kunder som vill prenumerera på artiklar löpande. Jag levererar två artiklar på 300 ord varannan vecka. Beställ tjänsten så länge du önskar prenumerera.

  Behöver du en hemsida, blogg eller mobilanpassa din webbplats så har jag arbetat med webbutveckling i 17 år. Jag kan även hjälpa dig med webbanalys och SEO-optimering av din webbplats.

  Jag är professionell content writer/skribent sedan 10 år tillbaka och hjälper dig med svenska SEO optimerade texter till artiklar, produktbeskrivningar, marknadsföringstexter, hemsidor, bloggar m.fl. Erbjuder även översättning från engelska till svenska.

  Exempel på artiklar finns på min nuvarande blogg, http://www.halsosammareliv.se/blogg/ där jag skriver SEO optimerade artiklar med research. År 2012 gick jag en kurs "Att skriva för webben och interaktiva medier" via Södertörns högskola. Mina publicerade artiklar från den kursen finns på https://jennym1.wordpress.com

  Läs gärna om fler tjänster på http://www.itjenny.se och kontakta mig för en offert om du inte hittar en tjänst som motsvarar ditt behov.

  Omdömen

  • 0
  • 0
  • 0% Positiva

  Denna tjänst har inga omdömen ännu