Jag kan SEO analysera din webbplats enligt de nyaste riktlinjerna för 2017 för 500 kr - JennyIT

Kategori: SEO | Utför tjänsten inom 5 dagar | 0 arbeten i kö

Välj betalsätt

Att betala: 500 kr
×

  Priset gäller en standard SEO analysering med 3 sökord som du främst vill bli hittad via sökmotorerna enligt de nyaste riktlinjerna för SEO 2017. Utifrån analyseringen av din webbplats tar jag fram rekommendationer på förbättringar.

  Behöver du en hemsida, blogg eller mobilanpassa din webbplats så har jag arbetat med webbutveckling i 17 år. Jag kan även hjälpa dig med webbanalys och SEO-optimering av din webbplats.

  Jag är professionell content writer/skribent sedan 10 år tillbaka och hjälper dig med svenska SEO optimerade texter till artiklar, produktbeskrivningar, marknadsföringstexter, hemsidor, bloggar m.fl. Erbjuder även översättning från engelska till svenska.

  Exempel på artiklar finns på min nuvarande blogg, http://www.halsosammareliv.se/blogg/ där jag skriver SEO optimerade artiklar med research. År 2012 gick jag en kurs "Att skriva för webben och interaktiva medier" via Södertörns högskola. Mina publicerade artiklar från den kursen finns på https://jennym1.wordpress.com/.


  Läs gärna om fler tjänster på http://www.itjenny.se och kontakta mig för en offert om du inte hittar en tjänst som motsvarar ditt behov.

  Omdömen

  • 0
  • 0
  • 0% Positiva

  Denna tjänst har inga omdömen ännu