Jag kan skapa och installera en wordpress hemsida för 500 kr - JennyIT

Kategori: Webbutveckling | Utför tjänsten inom 14 dagar | 0 arbeten i kö

Välj betalsätt

Att betala: 500 kr
×

  Priset gäller en timmes arbete med att skapa eller anpassa ett wordpress tema och installera på ditt webbhotell. Jag rekommenderar starkt Binero. Om uppdraget kommer att innebära mer än en timmes arbete utifrån dina önskemål så beställer du tjänsten fler gånger. När hemsidan är på plats lägger du själv till texter, bilder och sidor. Hör av dig om du behöver hjälp med detta.

  Jag har arbetat med webbutveckling i 17 år och hjälper dig även med webbanalys och SEO-optimering av din webbplats. Jag är professionell content writer/skribent sedan 10 år tillbaka och hjälper dig med svenska SEO optimerade texter till artiklar, produktbeskrivningar, marknadsföringstexter, hemsidor, bloggar m.fl. Erbjuder även översättning från engelska till svenska.

  Läs gärna om fler tjänster på http://www.itjenny.se och kontakta mig för en offert om du inte hittar en tjänst som motsvarar ditt behov.

  Sätter tjänsten på 14 dagar om du behöver fundera över vissa val för din hemsida beroende på vilket tema som används i grunden.

  Omdömen

  • 0
  • 0
  • 0% Positiva

  Denna tjänst har inga omdömen ännu