Jag kan skriva två artiklar på 300 ord för 150 kr - JennyIT

Kategori: Skrift och språk | Utför tjänsten inom 3 dagar | 0 arbeten i kö

Välj betalsätt

Att betala: 150 kr
×

  Priset gäller 2 texter eller artiklar på 300 ord var. Texten blir välskriven med korrekt svenska och anpassad enligt SEO. Jag är professionell content writer/skribent sedan 10 år tillbaka och hjälper dig med svenska SEO optimerade texter till artiklar, produktbeskrivningar, marknadsföringstexter, hemsidor, bloggar m.fl. Erbjuder även översättning från engelska till svenska.

  Exempel på artiklar finns på http://www.halsosammareliv.se/blogg/ där jag skriver SEO optimerade artiklar med research. År 2012 gick jag en kurs "Att skriva för webben och interaktiva medier" via Södertörns högskola. Mina publicerade artiklar från den kursen finns på https://jennym1.wordpress.com

  Läs gärna om övriga tjänster här på 50lappen - http://50lappen.se/jennyit eller på http://www.itjenny.se och kontakta mig för en offert om du inte hittar en tjänst som motsvarar ditt behov.

  Behöver du en hemsida, blogg eller mobilanpassa din webbplats så har jag arbetat med webbutveckling i 17 år. Jag kan även hjälpa dig med webbanalys och SEO-optimering av din webbplats.

  Omdömen

  • 0
  • 0
  • 0% Positiva

  Denna tjänst har inga omdömen ännu